Over Mij

  /  Over Mij
Hoi, wat leuk dat je op mijn website kijkt! Welkom! Ik ben Eveline Lageweg en ik fotografeer sinds BEGIN 2019 de mooie momenten in het leven. Voor mijn 23e verjaardag kreeg ik mijn eerste camera. Mijn moeder is al jaren hobbyfotograaf en vond dit ook wel een leuke hobby voor mij. Het proberen waard toch? Zo gezegd, zo gedaan.  Ik kreeg mijn eerste camera en begon met oefenen.
Maarja.. wat moet je vastleggen? Veel mensen zijn fan van natuurfotografie.. maar hoewel ik het bleef proberen, die bomen praten maar niet terug.. saai ;-)! Een paar maanden later kwam ik achter wat ik echt leuk vind: kinderen! Ik deed mijn eerste cake smash met de dochter van een vriendin en rolde vervolgens zo het vak in.
INMIDDELS FOTOGRAFEER IK EIGENLIJK ALLES WAT MET DE LIEFDE TE MAKEN HEEFT EN KUN JE ME DUS OOK WEL OMSCHRIJVEN ALS LIEFDESFOTOGRAAF. LEG IK BINNENKORT OOK JULLIE LIEFDE VAST? OF DE LIEFDE TUSSEN JOUW EN JE KINDJES? IK HOOP TOT SNEL!

Bruidsfotografie

Of ik de mooiste dag uit jullie leven wil vastleggen? Ja, ik wil! Met alle liefde! Want ik vind bruiloften echt fan-tas-tisch!!

Lifestyleshoots

Pure emoties, liefde en plezier in een natuurlijke, heldere en lichte stijl. Dat is wat je van mij kunt verwachten! Zie ik jullie snel?

Albumontwikkeling

Boek je een bruidsrapportage of een lifestyleshoot in pakket II? Dan krijg je er standaard een prachtig luxe linnen album bij!

Familieshoot

Fantastische shoot gehad! Ondanks dat onze jongens het er niet mee eens waren deze dag om leuk op te foto te willen, heeft Eveline engelengeduld en doet ze het super leuk met de kids en verzint ze van alles om ze toch leuk op de foto te krijgen. Het resultaat is fantastisch en we hebben geen moment spijt gehad dat we deze familieshoot bij Eveline hebben geboekt.

Marije, Lekkerkerk
Familieshoot

Eveline is een gezellige, spontane meid waarbij wij ons snel op ons gemak voelden. Ze maakt erg mooie, lichte foto’s. We hebben nu één keer een shoot bij haar gedaan en gaan dit zeker vaker doen. Ze heeft de foto’s ook erg snel aangeleverd, reageert altijd snel en is erg klantgericht. Wij zijn super tevreden!

Sharon, Spijkennise

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com