Over Mij

  /  Over Mij
Hoi, wat leuk dat je op mijn website kijkt! Welkom! Ik ben Eveline Lageweg en ik fotografeer sinds BEGIN 2019 de mooie momenten in het leven. Voor mijn 23e verjaardag kreeg ik mijn eerste camera. Mijn moeder is al jaren hobbyfotograaf en vond dit ook wel een leuke hobby voor mij. Het proberen waard toch? Zo gezegd, zo gedaan.  Ik kreeg mijn eerste camera en begon met oefenen.
Maarja.. wat moet je vastleggen? Veel mensen zijn fan van natuurfotografie.. maar hoewel ik het bleef proberen, die bomen praten maar niet terug.. saai ;-)! Een paar maanden later kwam ik achter wat ik echt leuk vind: kinderen! Ik deed mijn eerste cake smash met de dochter van een vriendin en rolde vervolgens zo het vak in.
INMIDDELS FOTOGRAFEER IK EIGENLIJK ALLES WAT MET DE LIEFDE TE MAKEN HEEFT EN KUN JE ME DUS OOK WEL OMSCHRIJVEN ALS LIEFDESFOTOGRAAF. LEG IK BINNENKORT OOK JULLIE LIEFDE VAST? OF DE LIEFDE TUSSEN JOUW EN JE KINDJES? IK HOOP TOT SNEL!

Bruidsfotografie

Of ik de mooiste dag uit jullie leven wil vastleggen? Ja, ik wil! Met alle liefde! Want ik vind bruiloften echt fan-tas-tisch!!

Lifestyleshoots

Pure emoties, liefde en plezier in een natuurlijke, heldere en lichte stijl. Dat is wat je van mij kunt verwachten! Zie ik jullie snel?

Albumontwikkeling

De mooiste premium albums, speciaal voor jullie gemaakt. Van luxe bruidsalbum met bewaarbox tot aan een minialbum van jullie lifestyleshoot.

Familie

Wij waren op zoek naar een fotograaf die ons als familie goed kon vastleggen, aangezien wij drie verschillende kleurtinten hebben. Dat is echt een uitdaging voor ons maar ook zeker voor de fotograaf! Eveline heeft het perfect gedaan. Qua kleur en licht klopte het precies. Ze gaf ons aanwijzingen maar ook onze vrijheid. Ik zou haar zeker aan iedereen aanbevelen! ♡

Yanaica, Almere
Gezin

Eveline is echt een aanrader wanneer je op zoek bent naar een fotografe. Ze is behulpzaam, duidelijk en professioneel. Ze heeft goed geïnformeerd naar onze wensen en dit perfect terug gebracht in de foto's. Ondanks dat ons zoontje het niet erg leuk vond heeft ze wel prachtige foto’s kunnen opleveren. Wij zijn beide ontzettend blij met het eindresultaat en zullen de volgende keer zeker bij haar terugkomen.

Marjolein, Ridderkerk

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com