d d d

Pure emoties, liefde en plezier in een natuurlijke, lichte en heldere stijl. Photography is the beauty of life captured!

PORTFOLIO

lieve woorden

Familieshoot

Wij waren op zoek naar een fotograaf die ons als familie goed kon vastleggen, aangezien wij drie verschillende kleurtinten hebben. Dat is echt een uitdaging voor ons maar ook zeker voor de fotograaf! Eveline heeft het perfect gedaan. Qua kleur en licht klopte het precies. Ze gaf ons aanwijzingen maar ook onze vrijheid. Ik zou haar zeker aan iedereen aanbevelen! ♡

Yanaica, Almere
Zwangerschapsshoot

Wij hebben een zwangerschapsshoot gedaan bij Eveline in de prachtige duinen van Soest. Daar kwam nog eens bij dat we de shoot gepland hadden tijdens Golden Hour. Eveline werkt erg professioneel en neemt alle tijd, daarnaast vinden we alle foto’s stuk voor stuk prachtig. Helaas zijn we voor de New Born shoot al te laat, maar voor bijvoorbeeld een Cake Smash of Familie shoot zouden we Eveline zeker weer vragen!

Simone, Woerden
Cake Smash

Eveline is echt een aanrader wanneer je op zoek bent naar een fotografe. Ze is behulpzaam, duidelijk en professioneel. Ze heeft goed geïnformeerd naar onze wensen en dit perfect terug gebracht in de setting. Ondanks dat ons zoontje het niet erg leuk vond heeft ze wel prachtige foto’s kunnen opleveren. Wij zijn beide ontzettend blij met het eindresultaat en zullen de volgende keer zeker bij haar terugkomen.

Marjolein, Rotterdam

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com