d d d

Pure emoties, liefde en plezier in een natuurlijke, lichte en heldere stijl. Photography is the beauty of life captured!

PORTFOLIO

lieve woorden

Bruiloft, zwangerschap, newborn

Wij hebben een bruidsrapportage, zwangerschapsshoot én newbornshoot bij Eveline gedaan. Ik ben altijd erg kritisch op foto’s en vind mezelf er meestal niet mooi op staan, maar wauw wat een magie heeft Eveline! Zo blij met alle foto’s die zij heeft gemaakt. Ook is ze een heel fijn persoon om erbij te hebben op deze toch wel intieme momenten!

Ayla, Bergambacht
Gezin

Al drie keer heb ik bij Eveline fantastische shoots gehad! Ondanks dat mijn jongens het er niet altijd mee eens waren om leuk op te foto te willen, heeft Eveline altijd engelengeduld, doet ze het super leuk met de kids en verzint ze van alles om ze toch leuk op de foto te krijgen. Het resultaat is iedere keer weer fantastisch.

Marije, Lekkerkerk
Zwangerschap

Wij hebben een zwangerschapsshoot gedaan bij Eveline in de prachtige duinen van Soest. Daar kwam nog eens bij dat we de shoot gepland hadden tijdens golden hour. Eveline werkt erg professioneel en neemt alle tijd, daarnaast vinden we alle foto’s stuk voor stuk prachtig. Helaas waren we voor de newbornshoot al te laat met boeken, maar voor bijvoorbeeld een familieshoot zouden we Eveline zeker weer vragen!

Simone, Woerden

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com